PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Koeman heeft zo’n hekel aan die voorzitter, die wil alles hebben’

Analist Rafael van der Vaart vindt dat Ronald Koeman weinig schuld betaamd wat betreft de teloorgang van FC Barcelona. De toekomst van de trainer hangt aan een zijden draadje na de 3-0 nederlaag van de Catalanen bij Benfica.

Joan Laporta, clubpresident van Barcelona, krijgt de wind van voren van Van der Vaart. “Die is de hoofdschuldige van alles”, vertelt de analist bij Ziggo Sport. “Die heeft Koeman vanaf het begin in onzekerheid gebracht. Eerst kijken of je een vervanger kan halen en als je die niet vindt mag hij blijven. Dat is toch geen basis om met elkaar te werken?”

Van der Vaart zou als hij Koeman was zelf opstappen. “Misschien moet hij gewoon zeggen dat hij het mooi geweest vindt. Ik denk alleen niet dat hij dat doet, Koeman heeft zo’n hekel aan die voorzitter dat hij elke stuiver wil hebben, maar als je van Barcelona houdt moet je weggaan. Het is ongelofelijk jammer, want ik vind dat hij het heel goed gedaan heeft met een heel matig elftal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.