PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Huub Stevens: ‘Ik maak me geen zorgen om PSV’

Het gaat even wat minder bij PSV maar voormalig trainer Huub Stevens maakt zich geen zorgen. Hij baseert zijn oordeel op het spel van PSV en het aantal knullige tegengoals.

PSV ontsnapte midweeks tegen Go Ahead Eagles, maar verloor zaterdag met 2-1 van Willem ll. Doelman Joël Drommel maakte bij de winnende goal van Ché Nunnely een ketser van jewelste.

“Ik heb een goed PSV gezien dat helaas heeft verloren”, zegt Stevens bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. “Over het geheel moeten ze tevreden zijn, over het spel dan. Maar degene die nog beter kan is Götze. Als hij beter benut gaat worden, denk ik dat PSV zich geen zorgen hoeft te maken. Het is teleurstellend dat PSV verliest, maar we weten dat wedstrijden tegen Willem ll altijd beladen zijn en PSV het daar altijd moeilijk heeft.”

Trainer Roger Schmidt ligt onder vuur. Niet alleen vanwege de prestaties, ook vanwege zijn wisselbeleid. Stevens snapt de kritiek. “Maar Schmidt en zijn technische staf weten beter hoe een ploeg functioneert omdat ze dagelijks met die spelers bezig zijn.”

“Als ik zie hoe PSV dit seizoen speelt ten opzichte van vorig jaar, is er een vooruitgang. Natuurlijk ben je niet tevreden als je bij Willem ll verliest, maar als ik naar het spel en de kansen kijk en de tegendoelpunten zou ik niet in paniek geraken. Dan begin ik met opgeheven hoofd aan de training”, besluit Stevens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.