Blunderende Drommel: ‘Bij een topclub moet je er dan juist staan’

PSV ging gisteren pijnlijk met 2-1 onderuit op bezoek bij Willem II. De winnende treffer van de Tilburgers kwam voort uit een blunder van PSV-doelman Joel Drommel. Na de wedstrijd stak hij dan ook hand in eigen boezem.

“Dit zijn de moeilijkste wedstrijden voor een keeper”, aldus Drommel voor de camera van ESPN. “Je ziet dat Wellenreuther veel te doen krijgt en dan groei je in een wedstrijd. Ik krijg bijna niets te doen, maar dan moet je er op dat ene moment staan. Je weet dat je bij een topclub in Nederland minder te doen krijgt en op de juiste momenten op moet staan.”

Na de 2-1 maakte PSV geen aanspraak meer op een puntje in Tilburg. “Dit is gewoon een hele grote fout en daardoor verliezen we hier vandaag. Ik wil die bal klemmen en hij glipt er doorheen. Het is slecht en heel pijnlijk. Ik voel me klote en wil dit snel vergeten. Het is wel mooi dat de jongens meteen achter me staan. Dit hoort erbij als keeper en dan moet je dit snel verwerken en doorgaan.”

Door de fout van Drommel verspeelde PSV in Tilburg dure punten. Een week geleden gingen de Eindhovenaren ook al onderuit tegen Feyenoord. De ploeg van trainer Roger Schmidt staat na zeven wedstrijden op vijftien punten en bezet momenteel de derde plek. Feyenoord kan later vanavond echter profiteren van het puntenverlies van de concurrent.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.