PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Sangaré mogelijk terug bij PSV, ook uitsluitsel over Götze en Madueke’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Een flinke opsteker lonkt voor PSV. Dit weekend staat de uitwedstrijd op het programma tegen Willem II en ze lijken dan te kunnen beschikken over Ibrahim Sangare.

De 23-jarige Ivoriaan keerde eerder deze maand met liesklachten terug van de interlandperiode. Zonder de balafpakker werd AZ (0-3) nog ruim aan de kant gezet, maar tegen Real Sociedad (2-2), Feyenoord (0-4) en ook Go Ahead Eagles (1-2 winst) werd hij node gemist. Tegen Willem II is Sangaré mogelijk weer van de partij en anders kan hij donderdag sowieso in het Europa League-duel met Sturm Graz zijn rentree maken, meldt het ED.

PSV bekijkt vrijdag of naast Sangaré ook Mario Götze en Noni Madueke in actie kunnen komen. De Duitse spelmaker liep een lichte blessure op in de topper tegen Feyenoord, terwijl de Engelse vleugelaanvaller uitviel in Deventer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.