PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Roger Schmidt hoofdschuldige van groot probleem bij PSV’

PSV begon het seizoen prima maar momenteel is het spel een stuk minder. Hij kan dan ook op flinke kritiek rekenen. Hij lijkt de vorm van zijn ploeg bovendien niet snel te kunnen omdraaien.

De oefenmeester vraagt veel van het loopvermogen van zijn ploeg, wat het probleem lijkt te zijn van de slechte prestaties. Daarnaast liet hij in de wedstrijd tegen Feyenoord nog maar eens zien dat hij niet gelukkig is met zijn wisselbeleid, waardoor de kritiek alleen maar heviger wordt.

“Het krachtvoetbal van Schmidt zorgt ervoor dat de spelers door hun hoeven zakken”, stelt Maarten Wijffels in de AD Voetbalpodcast. “Schmidt zal het voetbal moeten verbeteren. Dat leek in het begin van het seizoen even het geval. Als je combinatievoetbal speelt lopen de spelers minder, er is minder onnodig balverlies en de spelers zijn minder vermoeid.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.