PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mario Gotze mist volgende duel van PSV

Mario Gotze zal morgen het duel tegen Go Ahead Eagles moeten laten schieten. De middenvelder is namelijk geblesseerd.

In de topper tegen Feyenoord kreeg Götze na tien minuten al last van pijn, stelt Schmidt op een persconferentie. De 29-jarige Duitser moest zich uiteindelijk geblesseerd laten wisselen in de rust. Götze heeft nog te veel last en zal niet gaan spelen in Deventer.

Sangaré kwam geblesseerd terug uit de interlandperiode, maar traint inmiddels weer met de groep mee. Het treffen met Go Ahead komt echter nog net te vroeg voor de Ivoriaan. De verwachting is dat Sangaré zaterdag weer terugkeert in de PSV-selectie, als de Eindhovenaren op bezoek gaan bij Willem II.

Voor Mwene ziet het er nog rooskleuriger uit: hij kan mogelijk wel weer in actie komen tegen Go Ahead. De Duitse verdediger moest de topper tegen Feyenoord nog missen vanwege een blessure die hij tegen Real Sociedad opliep.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.