Luuk de Jong onder vuur na remise: ‘Hiervoor niet gekomen’

FC Barcelona speelde gisteren in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Granada. Er is vooral kritiek op het spel van Luuk de Jong. De Jong krijgt van Diario Sport dan ook een 3.

‘Hij stond in de spits als aanspeelpunt, in afwachting van een voorzet. Hij stond in niemandsland. Hij kopte een goede kans over. Daarvoor is hij niet gekomen.’ Ook Mundo Deportivo en Marca staan in hun korte beoordeling stil bij die gemiste kans. AS heeft daarnaast nog aandacht voor een ander moment. ‘Hij kreeg een kans die makkelijker te maken was dan te missen. Vervolgens probeerde hij een omhaal te maken, hij durfde niet en het publiek lachte erom. Als je erin kom in dit soort wedstrijden en je scoort niet, dan is het allemaal niets waard.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.