‘PSV zet vol in op nieuw contract voor Armando Obispo’

PSV wil het contract van mandekker Armando Obispo dolgraag verlengen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Een volledige overeenkomst met de verdediger is nog niet bereikt, maar de verwachting is wel dat het in orde zal komen.

Het huidige contract van Obispo loopt na dit seizoen af. Tot nu toe had hij in alle Eredivisie-duels dit seizoen een basisplaats en ook tegen FC Midtjylland en Real Sociedad stond hij aan de aftrap.

PSV hoopt in de komende periode ook dat de contracten van Shurandy Sambo en Fredrik Oppegård verlengd worden. De verwachting is dat de geblesseerde Sambo voor twee of drie seizoenen bijtekent, terwijl Oppegård met nog één of twee jaar verlengt. Het contract van Sambo loopt ook na dit seizoen af, terwijl Oppegård nog tot 2023 onder contract ligt bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.