PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV is een stuk dichter bij Ajax gekomen’

Nederland heeft deze week goede zaken gedaan in Europa. Ajax wist met 1-5 te winnen op bezoek bij Sporting Portugal en PSV wist thuis niet te verliezen van Real Sociedad. Het werd 2-2.

De Eindhovenaren kwamen nog wel op een voorsprong, maar stonden tien minuten later alweer op een 1-2 achterstand. Dankzij een doelpunt van Cody Gakpo veroverde PSV in de tweede helft alsnog een punt. Marciano Vink was dan ook tevreden over wat hij zag.

“Gisteren liep alles goed voor Ajax tegen Sporting”, zo vertelt hij aan ESPN. “Ze hadden de tactische oplossing gevonden en Haller en Antony waren in bloedvorm. Bij Sporting was ook een aantal spelers niet aanwezig. Het moet ook maar net goed vallen. Al met al kun je het misschien wel tegen elkaar afzetten. PSV heeft een heel goede wedstrijd gespeeld met een goed resultaat. Ik denk zeker wel dat PSV dichter bij Ajax is gekomen, ook internationaal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.