Derksen over Drommel: ‘Niet geschikt voor topvoetbal’

PSV speelde gisteren met 2-2 gelijk tegen Real Sociedad. De Eindhovenaren kwamen op een 1-0 voorsprong maar in een mun van tijd werd deze verspeeld en stond het 1-2. Analist Johan Derksen gaf in de rust bij Veronica aan niet onder de indruk te zijn van Joël Drommel…

“Die keeper kan toch wel van de lijn komen, daar? De bal komt op vijf meter. Als je hem niet pakt, dan kan hij hem zo intikken. Hij blijft altijd op de lijn staan. Hij pakt zeker geen punten. Het is gewoon geen keeper die geschikt is voor topvoetbal”, aldus de analyticus.

Hij was ook al niet positief over PSV: “Ze hebben een soort zinloos overwicht”, aldus de analist. “Het gevaar bij PSV kwam de laatste tijd eigenlijk van de vleugelspitsen, maar die hebben nu geen kansen gecreëerd. Het balbezit mondt niet uit in kansen.” Wim Kieft: “Ze worden gevaarlijk als ze naar binnen kunnen voor het schot, en daar is geen ruimte voor. Real Sociedad verdedigt heel goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.