PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Antony is twee keer zoveel waard als Noni Madueke’

Antony liet zich gisteren voor Ajax tegen Sporting Portugal van zijn beste kant zien. De Amsterdammers wonnen met 1-5 en daar had de Braziliaan een groot aandeel in.

De linkspoot miste de voorbereiding op het nieuwe seizoen door zijn deelname aan de Olympische Spelen, waar Antony en Brazilië onder 23 de gouden plak mee naar huis namen. Sinds zijn terugkeer in de Ajax-basis staat de Braziliaan weer garant voor spectaculaire acties, doelpunten en assists.

Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad laat zich uit over de ontwikkeling van de Braziliaan en doet een gewaagde taxatie. “Wat zou die Antony nou waard zijn? Balletje buitenkant voet voorgeven. Schitterend. Ploegen als City of Chelsea zien dit ook. Als Madueke al 40 miljoen waard zou zijn, is Antony dan 80 miljoen?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.