PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Johan Bakayoko tekent contract tot 2025 bij PSV

PSV heeft Johan Bakayoko beloond voor zijn goede prestaties. De Belgische aanvaller heeft een contract getekend tot medio 2025 bij de Eindhovenaren.

PSV schrijft over de 18-jarige Bakayoko, die erg goed gekleed bij zijn persmoment aankwam: “De linksbenige Bakayoko is sinds de zomer van 2019 actief op de PSV Academy. De club nam hem destijds op in de jeugdopleiding, nadat hij eerder zijn opleiding genoot bij Anderlecht.”

“De 18-jarige Belg maakte vorig seizoen zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie. In totaal speelde hij vooralsnog 25 wedstrijden voor Jong PSV. Scoren deed hij tweemaal. Zijn eerste doelpunt van dit seizoen maakte Bakayoko afgelopen vrijdag tegen Jong Ajax”, aldus PSV tot slot op de clubwebsite.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.