Aad de Mos voorspelt succes voor Ajax, PSV, Feyenoord, AZ en Vitesse

Analist Aad de Mos denkt dat de Nederlandse clubs deze week gaan floreren in Europa. Ajax opent woensdagavond de Champions League-campagne tegen Sporting Portugal. Een ‘moeilijke tegenstander’, stelt De Mos. “Ze zijn kampioen van Portugal geworden en hebben Benfica en FC Porto achter zich gelaten, dus ik denk een gelijkspelletje.”

PSV begint de groepsfase van de Europa League donderdagavond tegen Real Sociedad. “Een zware loting, Sociedad staat derde in Spanje. Maar PSV is in vorm en speelt thuis in Eindhoven, dus ze gaan die wedstrijd winnen.”

In de Conference League komen Feyenoord (tegen Maccabi Haifa), AZ (tegen Randers) en Vitesse (tegen NS Mura) in actie. De Mos voorspelt een gelijkspel voor Feyenoord in Israël, een zege voor AZ bij het Deense Randers en een gelijkspel van Vitesse bij NS Mura uit Slovenië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.