Carlos Vinícius mag nog altijd niet meetrainen met PSV

Carlos Vinícius is al veertien dagen speler van PSV maar toch heeft hij nog niet mogen meetrainen en laat staan duels spelen voor de Eindhovenaren. De Braziliaan wacht nog altijd op een werkvergunning van de IND, meldt het Eindhovens Dagblad.

Vinícius streek op de slotdag van de zomerse transferperiode neer in het Philips Stadion, maar tot dusver heeft trainer Roger Schmidt nog geen beroep op hem kunnen doen. De 26-jarige spits heeft nog altijd geen officiële toestemming om wedstrijden te spelen of te trainen met de groep.

Voor PSV is dat een forse tegenvaller. Vinícius miste al de Eredivisie-topper tegen AZ en ook de voorbereiding richting het Europa League-duel met Real Sociedad en de competitiekraker tegen Feyenoord moet hij vooralsnog vanaf de zijlijn volgen.

Overigens hoopt PSV dat de IND uiterlijk dinsdag groen licht geeft, weet het ED, waardoor Vinícius in kan stromen op de groepstraining en hij inzetbaar is tegen Real Sociedad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.