PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luuk de Jong ziet concurrent bij Barcelona afhaken’

Martin Braithwaite is de komende maanden niet inzetbaar voor FC Barcelona. Journalist Gerard Romero heeft vernomen dat de Deense spits drie tot vier maanden uit de roulatie is.

Braithwaite zou een probleem hebben met zijn kraakbeen. Om die reden moet de Barcelona-spits minstens drie maanden toekijken. Een klap voor Koeman, die ook al geen beroep kan doen op Sergio Agüero en Antoine Griezmann net zag vertrekken.

Luuk de Jong is inmiddels wel aan de selectie toegevoegd. De geluiden worden steeds sterker dat de Oranje-international tegen Bayern München een aanvalsduo gaat vormen in de Champions League. Dit weekend komt de ploeg van Koeman niet in actie doordat het duel met Sevilla is uitgesteld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.