PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Cody Gakpo dreigt belangrijk PSV-duel te missen’

Het is nog maar zeer de vraag of Cody Gakpo aanstaande zaterdag kan spelen voor PSV. De Oranje-international raakte deze interlandperiode geblesseerd en is daarmee een groot vraagteken.

Het Eindhovens Dagblad bericht: “Of het lukt, is nog niet zeker. Toch gaat PSV deze week zeker proberen om Cody Gakpo nog klaar te stomen voor het eredivisieduel van zaterdag met AZ. Door een lichte blessure traint hij momenteel in Eindhoven op geleide van de pijn en is hij dinsdagavond niet inzetbaar bij Oranje tegen Turkije.”

“In Alkmaar mist PSV – zoals het er nu naar uitziet – wel nog Davy Pröpper. De middenvelder raakte voor het duel met Benfica licht geblesseerd en is herstellende. De verwachting is wel dat hij snel weer inzetbaar is. PSV mist ook nog Maxi Romero, die over een paar weken waarschijnlijk weer inzetbaar is en er nu snel aankomt”, aldus het ED.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.