PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘We zijn nog niet met Roger Schmidt in gesprek over contractverlenging’

Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat PSV heft contract van Mario Gotze heeft verlengd maar dat wil niet zeggen dat dit op korte termijn ook zal gaan gebeuren met trainer Roger Schmidt. Dat geeft algemeen directeur Toon Gerbrands aan tegenover De Telegraaf.

“We zijn nog niet met elkaar in gesprek over contractverlenging”, aldus Gerbrands. “We wilden eerst het eerste blok wedstrijden afhandelen. Er is nog voldoende tijd om met de trainer rond de tafel te gaan zitten om over verlenging van het contract te praten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.