PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Barcelona wilde Luuk de Jong helemaal niet halen’

Memphis Depay en trainer Ronald Koeman zouden zich hard hebben gemaakt voor de komst van Luuk de Jong naar Barcelona. Maar volgens het medium Don Balon was de club hier helemaal niet zo happig op.

FC Barcelona liet Antoine Griezmann vlak voor de transferdeadline terugkeren naar Atlético Madrid. Koeman ging akkoord, mits de clubleiding een deal zou sluiten met Sevilla aangaande De Jong. Het Spaanse medium stelt dat het bestuur het idee eigenlijk niet zag zitten, maar het verhaal van Koeman en Memphis zou voldoende overtuiging hebben gehad.

Koeman denkt met De Jong een ander type spits tot zijn beschikking te hebben. Juist met de terugkeer van Ansu Fati en Ousmane Dembélé zou de oud-PSV’er optimaal bediend kunnen worden. In combinatie met Memphis denkt de Nederlandse coach alle kanten op te kunnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.