‘PSV gaat zich lastminute versterken met Angelo Fulgini’

PSV is momenteel in gesprek met het Franse Angers over de transfer van middenvelder Angelo Fulgini. Dit weet RMC Sport te melden.

Eerder op de dag konden we al lezen dat PSV op zoek is naar een extra middenvelder. Op de slotdag van de transferperiode zou de club dus zijn aanbeland bij de 25-jarige Fulgini. Zijn verbintenis bij Angers loopt medio 2023 af, waardoor de Eredivisie-topclub een transfersom moet betalen voor zijn komst.

Fulgini speelt sinds 2017 voor Angers, waar hij 128 officiële wedstrijden achter de rug heeft. Bij de huidige nummer twee van de Franse Ligue 1 stond hij vooralsnog telkens aan de wedstrijd. Overigens valt diens naam ook in relatie tot het Russische CSKA Moskou, zo weet Sport24.

Naast een middenvelder hoopt PSV ook nog een spits toe te voegen aan de selectie

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.