‘PSV wil grote slag slaan met spits Carlos Vinícius’

PSV wil de spits Carlos Vinícius overnemen van het Portugese Benfica. Afgelopen seizoen speelde hij nog op huurbasis voor Tottenham Hotspur. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De bovengenoemde krant onthult: “Een van de kandidaten die PSV voor de spitspositie op het oog heeft, is Carlos Vinícius van Benfica, die vorig seizoen werd verhuurd aan Tottenham Hotspur. Hij heeft in Portugal nog een contract tot medio 2024.”

Men vervolgt: “Ook de Eindhovense club zou hem graag willen huren. Onduidelijk is nog of dat lukt, maar PSV zet in ieder geval hoog in. De 26-jarige spits komt op dit moment niet in actie bij de Portugese topclub en heeft meerdere aanbiedingen gekregen, onder meer van Eintracht Frankfurt. PSV schaakt zelf op meerdere borden, omdat het nog niet zeker is dat Vinícius naar Eindhoven kan komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.