‘Nick Viergever slechts voor twee ton naar Feyenoord’

Volgens het medium Feyenoord Transfermarkt kan Feyenoord Nick Viergever voor slechts een fooi overnemen van PSV. Donderdagavond werd duidelijk dat Feyenoord in Viergever een aanwinst ziet.

Trainer Arne Slot kan een versterking voor de laatste linie goed gebruiken, aangezien hij momenteel middenvelder Wouter Burger in die rol moet gebruiken. Feyenoord Transfermarkt meldde op dat moment echter dat PSV niet wilde meewerken.

Het Eindhovense statement zou inmiddels zijn veranderd. PSV wil een transfervrij afscheid niet toestaan, maar voor slechts tweehonderdduizend euro zou de club toestemming willen geven. Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde Twitter-medium vrijdagavond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.