‘Liverpool laat zich niet tegenhouden na nieuw contract Noni Madueke’

Liverpool overweegt nog steeds pom Noni Madueke deze zomer over te nemen van PSV. IBT schrijft dat Liverpool zich ondanks de recente contractverlening nog wil gaan melden bij PSV om over een transfer te praten.

Het is niet bekend of dit een zomerse transfer of een overgang in de winterstop (of daarna) omvat. Wel lijkt de vraagprijs door het nieuwe contract van Madueke nóg verder te stijgen. Eerst werden er bedragen genoemd rond de veertig miljoen euro.

Madueke liet zelf al weten dat hij graag bij PSV wil blijven omdat hij zich kan ontwikkelen in het Phillips Stadion. Mocht een club hem willen kopen, dan zal de buitenspeler ook daar de nodige minuten moeten kunnen maken. Het is de vraag of Liverpool hem dezelfde speeltijd kan bieden als PSV op dit moment doet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.