‘Alexander Sörloth verkast niet naar PSV, maar naar San Sebastián’

De Noorse spits Alexander Sörloth staat op het punt om RB Leipzig te verruilen voor Real Sociedad. Dat melden verschillende media in Duitsland en Spanje.

Vorige week verscheen het gerucht dat PSV interesse heeft in Sörloth, maar dat was niet serieus. De transfer van Sörloth bevindt zich in de afrondende fase, getuige zijn afwezigheid in de selectie van Leipzig voor de wedstrijd tegen VfB Stuttgart.

Voor Sörloth was de afgelopen periode veel interesse. Verschillende clubs uit Frankrijk, Italië, Turkije en Rusland hebben om zijn handtekening geknokt. Maar Sörloth had het beste gevoel bij Real Sociedad.

Sörloth speelde anderhalf jaar bij FC Groningen, maar daar kwam hij minder goed uit de verf. Bij FC Midtjylland en met name bij Trabzonspor scoorde hij uitstekende statistieken. Voor Leipzig scoorde Sörloth vijf keer. Hij had daar nog een contract tot 2025.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.