PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Santiago Arias terughalen naar Eindhoven’

Santiago Arias zou in beeld zijn bij PSV om terug te keren naar Eindhoven. Enkele weken geleden meldde een Colombiaanse interesse al dat PSV geïnteresseerd zou zijn in Arias. Er zou destijds bij Atlético Madrid zijn geïnformeerd. Inmiddels laat transferexpert Fabrizio Romano via Twitch weten dat er daadwerkelijk gesprekken gaande zijn over een hereniging in Eindhoven.

Arias speelde in de periode 2013-2018 al voor PSV, waar hij 172 officiële wedstrijden speelde en driemaal landskampioen werd. De Colombiaan verdiende een transfer naar Atlético Madrid, maar dat werd geen succes. Vorig seizoen raakte hij al na één seizoen zwaar geblesseerd als huurling van Bayer Leverkusen.

Eerder toonden meer clubs interesse in Arias. Het is niet duidelijk of zij nog steeds in de race zijn. Overigens weerspreekt PSV-watcher Rik Elfrink dat er momenteel iets concreets speelt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.