PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV start vanavond vermoedelijk met deze elf spelers

Vanavond speelt PSV tegen Benfica om een plaats in de groepsfase van de Champions League. Schmidt gaf in aanloop naar de eerste wedstrijd tegen Benfica ook al een groot aantal spelers rust.

Afgelopen zaterdag startten André Ramalho, Philipp Max, Ibrahim Sangaré, Noni Madueke en Mario Götze op de bank tegen Cambuur. Zij werden vervangen door Jordan Teze, Armando Obispo, Davy Pröpper, Mauro Júnior en Bruma, die tegen Benfica vermoedelijk weer op de bank zullen plaatsnemen.

Het doel zal worden verdedigd door Joël Drommel, die hoger in de pikorde staat dan Yvon Mvogo. Naar verwachting zal de verdediging bestaan uit Phillipp Mwene, Ramalho, Olivier Boscagli en Philipp Max. Marco van Ginkel en Ibrahim Sangaré zullen bij bij PSV het blok op het middenveld vormen, terwijl Mario Götze, Noni Madueke, Eran Zahavi en Cody Gakpo wederom voor de aanvallende impulsen moeten zorgen.

Het betekent dat Schmidt zijn opstelling ten opzichte van de eerste ontmoeting met Benfica vermoedelijk niet zal veranderen. In Lissabon ging PSV vorige week met 2-1 onderuit. Een nederlaag met perspectief, want de Eindhovenaren toonden na rust veerkracht en maakten aanspraak op een gelijkspel. Een kleine thuiszege op Benfica zal genoeg zijn om een verlenging af te dwingen. Wordt er met twee doelpunten verschil gewonnen, dan is plaatsing voor de groepsfase van de Champions League een feit.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Sangaré, Van Ginkel; Madueke, Götze, Gakpo; Zahavi

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.