Roger Schmidt wees deze zomer zes aanbiedingen af

PSV-trainer Roger Schmidt heeft deze zomer maar liefst zes aanbiedingen voor zijn persoon afgeslagen. Dit weet algemeen directeur Toon Gerbrands te melden. De Duitse oefenmeester zou echter geen moment getwijfeld hebben over een eventueel vertrek bij de Eindhovenaren.

Onder meer Eintracht Frankfurt en Hertha BSC zouden interesse hebben getoond in Schmidt. “Het is dan ook een mooie man die zegt: ik heb geen clausule in mijn contract en ik heb hier bovendien nog nooit een wedstrijd met supporters beleefd. Dus ik blijf hier gewoon”, vertelt Gerbrands aan de NOS.

Volgens de algemeen directeur van PSV was de Duitse oefenmeester onder de indruk van de sfeer in het Philips Stadion. “Hij heeft nu een aantal wedstrijden meegemaakt hoe de steun hier is, hij vond het uitermate bijzonder hoe de sfeer hier in het Philips Stadion kan zijn.”

Schmidt, die bij PSV nog een contract tot medio 2022 heeft, moet nog een nieuwe aanbieding van de Eindhovenaren ontvangen. “We spreken elkaar natuurlijk vaak, dus ergens zal dit onderwerp een keer gaan komen”, aldus Gerbrands.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.