‘Opvolger Noni Madueke en Cody Gakpo staat al klaar bij PSV’

Met de vleugelaanvaller Noni Madueke en Cody Gakpo heeft PSV goud in handen maar beide spelers zullen in de toekomst gaan vertrekken. En als vervanger hebben ze al iemand in eigen huis. Het gaat om het 18-jarige talent Fode Fofana.

“Dat hij daadwerkelijk een opvolger (van Gakpo en Madueke, red.) wordt, moet hij natuurlijk allemaal nog bewijzen. Loopbanen kunnen op allerlei manieren anders lopen dan gedacht of zelfs stranden, maar de voortekenen bij Fofana zijn voorlopig positief en hij heeft bij PSV een mooi perspectief”, constateert het Eindhovens Dagblad dan ook.

Fofana speelde eerder al in de jeugd van Ajax en FC Barcelona. Onder Roger Schmidt, die erg gecharmeerd is van de jongeling, mocht hij reeds meerdere keren zijn opwachting maken in de hoofdmacht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.