PSV breekt contract met 18-jarige Fodé Fofana open

PSV heeft het contract van de 18-jarige Fodé Fofana opengebroken en verlengd. Hij staat nu tot medio 2025 onder contract bij de Eindhovenaren. Het PSV-talent uit Groningen speelt sinds het seizoen 2015-2016 voor PSV.

De oud-speler van FC Barcelona heeft een goed seizoen achter de rug bij Jong PSV, waar hij tegen FC Midtjylland ook officieel in PSV 1 debuteerde. Zijn contractverlenging is een logisch gevolg.

“Wij zijn heel blij dat Fodé kiest voor de visie van PSV”, reageert PSV-directeur John de Jong op de clubwebsite. “Fodé heeft vorig jaar bij Jong PSV bewezen doelpunten te kunnen maken en wij denken dat hij de potentie heeft om uit te groeien tot een goede speler voor PSV 1.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.