‘Drie Premier League-clubs willen uitpakken voor Noni Madueke’

Drie clubs uit de Premier League zijn geinteresseerd in PSV-uitblinker Noni Madueke. Volgens Sky Sports hebben Tottenham Hotspur, Leicester City en Wolverhampton Wanderers hun pijlen gericht op de vleugelaanvaller van de Eindhovenaren.

Tot een overgang lijkt het deze transferperiode niet te komen, omdat de vraagprijs tussen de 30 en 34 miljoen pond (tussen de 35 en 40 miljoen euro) momenteel te gortig is voor de Engelse clubs.

Madueke werd in 2018 door PSV weggeplukt uit de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur en heeft zich in Eindhoven ontwikkeld tot een vaste waarde in het eerste elftal. Vorig seizoen zouden Paris Saint-Germain, Real Madrid en Manchester City de ontwikkeling van Madueke al in de gaten hebben gehouden. Tegen Benfica zat er weer een hele rits clubs, waaronder Juventus, op de tribune voor de Engelsman.

Madueke wordt in Engeland al vergeleken met Engels international Jadon Sancho, die deze zomer de overstap maakte van Borussia Dortmund naar Manchester United. Madueke maakte afgelopen zomer zijn debuut voor Jong Engeland op het EK. PSV wil het contract van de aanvaller graag verlengen en hem dus niet verkopen. Madueke ligt nu nog tot medio 2024 vast in het Philips Stadion.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.