PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax, PSV én AZ vechten om komst van dezelfde spits’

Er is veel interesse vanuit de Eredivisie voor spits Matthew Hoppe. Hij staat onder contract bij Schalke en AZ, PSV en Ajax volgen zijn verrichtingen op de voet. Hoppe is 20 jaar jong, 1.91 meter lang en vijfvoudig international voor Team USA (1 goal).

Na 22 wedstrijden op het hoogste niveau van Duitsland staat zijn teller verder op 6 goals en 1 assist. Zijn marktwaarde wordt geschat op een kleine 5 miljoen euro, en nu Schalke is gedegradeerd zal de club uit Gelsenkirchen wel meewerken aan een transfer, als een dergelijk bedrag op de tafel wordt gelegd. Er is wel concurrentie van Everton en een nog onbekende Russische club, weet de BILD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.