OFFICIEEL: Nordin Amrabat tekent voor twee jaar in Griekenland

Nordin Amrabat speelt de komende twee seizoen voor AEK Athene. Dat weet ESPN te melden.,Amrabat was na zijn vertrek bij Al-Nassr op zoek naar een nieuwe club. De Marokkaans international stond drie seizoenen onder contract bij de club uit Saoedi-Arabië. De voorbije maanden was Amrabat vaak als analist te bewonderen bij ESPN.

AEK Athene wordt de tiende club van Amrabat. De in Naarden geboren voetballer begon zijn loopbaan bij FC Omniworld en kwam via VVV-Venlo terecht bij PSV. In 2011 vertrok hij uit Eindhoven om niet meer op de Nederlandse velden terug te keren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.