‘PSV informeerde naar oude bekende Santiago Arias’

PSV zou hebben geinformeerd naar de back Santiago Arias. Hier maakt de Colombiaanse journalist Pipe Sierra melding van. Hij staat momenteel onder contract bij Atletico Madrid.

De rechtsback mag vertrekken bij de kampioen van Spanje, al zal dit vermoedelijk op huurbasis gaan gebeuren. Vorig seizoen was hij al verhuurd aan Bayer Leverkusen, maar raakte hij na één wedstrijd al zwaar geblesseerd en zat zijn seizoen er al op.

Arias is inmiddels weer fit en kreeg in de voorbereiding ook speeltijd bij Atlético. Naast PSV zouden ook Everton en opnieuw Bayer Leverkusen belangstelling hebben getoond. Geen van de clubs heeft echter een bod uitgebracht.

Arias speelde eerder van 2013 tot 2018 al voor PSV. Hij kwam toen tot 172 officiële wedstrijden, won drie landstitels en veroverde twee keer de Johan Cruijff Schaal. In zijn laatste seizoen werd hij door Fox Sports en Opta op basis van de statistieken uitgeroepen tot de beste speler van de Eredivisie. In zijn tijd bij PSV maakte de verdediger ook zijn debuut voor het nationale team van Colombia. Inmiddels heeft hij 54 interlands op zijn naam staan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.