PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Nordin Amrabat zet loopbaan voort bij AEK Athene’

Nordin Amrabat zet zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid voort bij het Griekse AEK Athene. Dit weten Griekse bronnen te bevestigen.

Hij is rond met AEK over een contract voor (vermoedelijk) twee seizoenen. De verwachting is dat de club hem ergens in de komende dagen zal gaan presenteren, maar eerst moet de vleugelaanvaller nog medisch worden gekeurd. Doorstaat Amrabat die, dan heeft hij een nieuwe werkgever.

Zijn tiende, om precies te zijn. Amrabat speelde voor FC Omniworld, VVV-Venlo, PSV, Kayserispor, Galatasaray, Málaga, Watford, Leganés en Al-Nassr. Amrabat hintte onlangs al naar een nieuw avontuur. “Ik word regelmatig gebeld”, zei hij begin vorige maand bij De Oranjezomer. “Nee, ik ben nog niet gebeld door Eredivisie-clubs. Het heeft niet mijn voorkeur, maar we gaan kijken hoe en wat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.