PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mohamed Ihattaren bereikt akkoord met AS Monaco’

Mohamed Ihattaren heeft naar verluidt een mondeling akkoord bereikt met AS Monaco. Dat schrijft de Franse journalist Abdellah Boulma. Hij rept over een akkoord tussen de club waar ook voorheen AZ-spits Myon Boadu speelt en Ihattaren al langere tijd aan wordt gelinkt.

Veel meer details bracht hij nog niet naar buiten, waardoor het gissen is hoeveel er eventueel bijgeschreven kan worden door PSV. Eerder op de dag kwam er nog een update dat de deal overigens níet rond was. “Ik kreeg bij Mino Raiola één woord op de vraag of ze al rond waren met AS Monaco: dat was ‘nee'”, zei journalist Marco Timmer tegenover Voetbal International.

“Zo ver was het nog niet, maar dat hij weggaat, staat wel vast. Dat krijgt zijn beslag nog wel”, vervolgde hij. “Een pijnlijke zaak, hij kwam fit terug van de vakantie, liep vooraan en hoorde in alle testen bij de besten. Dan moet je soms ook karakter tonen als het tegen zit. Misschien heeft Roger Schmidt hem wel getest.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.