PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV weigert bod van 12 miljoen euro op Denzel Dumfries’

PSV heeft een bod van Inter Milan van twaalf miljoen euro afgeslagen. Dit weet de transferexpert Fabrizio Romano te melden. Inter is serieus voor Dumfries, maar PSV wil het onderste uit de kan halen en is nu niet van plan om te accepteren. Het is niet duidelijk hoeveel de club dan wel zou willen ontvangen. De twaalf miljoen van Inter is in ieder geval van tafel geveegd.

In Italiaanse media wordt gemeld dat donderdag een beslissende dag kan zijn voor Inter, PSV en Dumfries. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad beaamt dat het bod dat Inter gedaan heeft te laag is. Volgens Gianluca Di Marzio zet PSV in op veertien miljoen euro, maar eerder werden bedragen van vijftien à twintig miljoen genoemd.

Dumfries wil graag een stap maken en wacht de ontwikkelingen rustig af. Zijn contract bij PSV loopt nog door tot de zomer van 2023.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.