‘Zeven spelers gaan PSV deze zomer nog verlaten’

Voetbal International verwacht dat er nog wel een aantal spelers PSV zullen gaan verlaten. Het medium opent met Denzel Dumfries als optie. “Zowel Internazionale als Everton wil de verdediger hebben, maar zij dachten in eerste instantie aan een huurconstructie.

PSV weigert daaraan mee te werken en houdt ook de poot stijf als het aankomt op de transfersom van tussen de vijftien en twintig miljoen euro. Als Inter echter de 115 miljoen euro voor Romelu Lukaku van Chelsea snel krijgt, kan het ook hard gaan met de transfer van Dumfries.”

Daar voegt VI aan toe: “In zijn kielzog zullen Ihattaren, Bruma, Luckassen, Erick Gutiérrez en Dante Rigo PSV zeer waarschijnlijk gaan verlaten. Ritsu Doan kan wellicht aan dit rijtje worden toegevoegd. Hij zal na een goed seizoen in Duitsland willen voetballen, maar het zal heel moeilijk worden zich in het elftal te spelen. Er is interesse voor hem.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.