‘PSV contracteert twee aanvallende toptalenten’

PSV heeft goede zaken gedaan. Ze hebben namelijk twee grote talenten voor de komende jaren aan zich verbonden. Het gaat om spits Fodé Fofana (18) en vleugelspeler Jeremy Antonisse (19). Antonisse tekent 2024, Fofona wordt vastgelegd tot 2025.

Dat schreef het Eindhovens Dagblad donderdagmiddag. De krant sprak van ‘zware onderhandelingen’, vooral met het management van Fofana. ‘Vorige maand leek het er nog op dat hij weg zou gaan en zijn aflopende contract niet zou verlengen, maar in de afgelopen weken is in de gesprekken de lentezon alsnog doorgebroken.’ Onder meer de aanwezigheid van trainer Ruud van Nistelrooij bij Jong PSV zou het talent hebben overtuigd.

Voor Antonisse was vooral zijn perspectief op kansen in het eerste elftal dat hem na lange onderhandelingen deed besluiten om bij te tekenen. De aanvaller maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal en kreeg ook tijdens de voorbereiding al enkele kansen van trainer Roger Schmidt. Hij was onder meer goed voor een fraai doelpunt in de wedstrijd tegen RWDM (6-2).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.