PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil nog vijf nieuwe spelers naar Eindhoven halen’

PSV is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Ze willen deze maand dan ook nog vier á vijf nieuwe spelers naar Eindhoven halen. Zo moet Luuk de Jong de opvolger worden van de vertrokken Donyell Malen.

PSV werd eerder ook in verband gebracht met Red Bull Salzburg-aanvaller Mergim Berisha, maar dat is volgens ED-verslaggever Rik Elfrink ‘niet heel heet’. De Eindhovenaren lijken de pijlen in plaats daarvan op De Jong te richten. “Ik denk dat PSV eind deze maand Luuk de Jong wil gaan ophalen”, aldus de clubwatcher in de Peesjevee Podcast.

Ook VI meldt dat PSV vermoedelijk aan het eind van de transferwindow gaat proberen om De Jong binnen te halen. De spits mag vertrekken bij Sevilla. Volgens het weekblad is PSV daarmee nog niet klaar: in totaal hoopt coach Roger Schmidt op vier à vijf nieuwe spelers. De aanwinsten moeten niet alleen de selectie in de breedte sterker maken, maar ook de basis van de Duitser.

Naast een spits is PSV op zoek naar creativiteit. Een transfer van Mohamed Ihattaren ligt voor de hand en ook Ritsu Doan vertrekt mogelijk nog. Daarmee wordt de spoeling wat dun achter Mario Götze, Cody Gakpo en Noni Madueke.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.