PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV na vernedering op Ajax nog niet klaar op de transfermarkt’

Analist Hedwiges Maduro denkt dat PSV nog niet klaar is op de transfermarkt. “Wat gebeurt er als Zahavi wegvalt door een blessure of schorsing?”, zo reageert de voetbalanalist tegenover de NOS.

“Ze kunnen Vertessen in de spits zetten, maar dat is toch een ander type en ook onervaren. En ik denk dat PSV ook voor Rosario nog een vervanger moet halen. Ze hebben nu alleen met Sangaré een breker op het middenvelder. Het voelt allemaal nog een beetje dun voor een lang voetbalseizoen dat voor ons ligt.”

Uitgaande transfers zijn ook nog mogelijk. Noni Madueke is in topvorm, maar wat als een Europese topclub zestig miljoen euro biedt? “Tja, dat wordt een moeilijke keuze”, stelt Maduro. “PSV kan dat geld gebruiken, maar sportief is Madueke al zo belangrijk. Kijk hoe dat bij Ajax met Kasper Dolberg is gegaan. Ajax had in 2017 geloof ik een bod van 50 miljoen op hem ontvangen, waarna hij voor aanmerkelijk minder geld uiteindelijk naar Nice is vertrokken. Het zijn lastige keuzes.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.