‘Bayern Munchen meldt zich bij PSV voor Noni Madueke’

Met zijn twee goals tegen Ajax heeft Noni Madueke goede zaken voor zichzelf gedaan. Volgens Eurosport heeft Bayern München zich officieel gemeld voor de aanvaller.

Madueke wilde na afloop van de Johan Cruijff Schaal-wedstrijd niet ingaan op de geruchten over zijn toekomst. Ook Leeds United en zijn oude club Tottenham Hotspur zouden Madueke in het vizier hebben.

Mocht Bayern München een bod doen, dan is het nog wel de vraag of Madueke in deze fase van zijn carrière brood ziet in een overgang naar Beieren. Madueke gaf aan dat hij dit seizoen veel wilde spelen en hij anders geen reden zag om bij PSV te blijven. De kansen op speelminuten zijn in Eindhoven aanzienlijk groter dan in Beieren, dus daardoor lijkt de kans klein dat Madueke naar Duitsland vertrekt.

De interesse van Leeds United en Tottenham Hotspur zal PSV wellicht meer zorgen baren. Vooral bij Leeds United lijkt de Engelsman wel te kunnen rekenen op een basisplaats. Bij Spurs, de club waar PSV Madueke van overnam, is de concurrentie op de flanken aanzienlijk groter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.