‘PSV verkoopt Noni Madueke deze transferperiode niet’

PSV is niet van plan om haar steraanvaller Noni Madueke te gaan verkopen. Hij maakte gisteren namelijk de nodige indruk gisteren tegen Ajax. Hij scoorde tweemaal.

Er is interesse vanuit de Premier League voor de PSV’er, maar trainer Roger Schmidt weigert nog een basisspeler te laten gaan. “Ik ben niet bang, waarom zou ik dat zijn? Hij zal PSV ooit gaan verlaten als hij zich blijft ontwikkelen zoals nu”, zegt Schmidt tegen ESPN.

“Ik ben niet bang dat het nu gebeurt. We kunnen nu geen sleutelspelers meer verkopen. Dat hebben we al gedaan met Donyell Malen, Denzel Dumfries en Pablo Rosario, dus we kunnen er niet nog meer kwijtraken. En ook voor Noni is PSV een fantastische club om zich te ontwikkelen. Hij is erg jong, hij kan hier veel spelen, scoren en juichen met het team. Ik denk dat hij zich hier heel goed voelt”, zegt de Duitser.

Schmidt denkt daarnaast dat PSV over een aantal jaren veel meer voor Madueke kan krijgen dan nu. “Je zou hem kunnen verkopen. Maar als je hem over twee jaar verkoopt, haal je misschien nóg veel meer voor hem op. Hij voelt zich nu zo goed in dit elftal en dit team”, citeert het Eindhovens Dagblad hem.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.