PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil maar een paar miljoen betalen voor Luuk de Jong’

PSV wil zich graag versterken met Luuk de Jong maar heeft er niet veel geld voor over. Op dit moment is De Jong nog herstellende van de knieblessure die hij bij Oranje op het EK opliep en Rik Elfrink vertelt bij De Oranjezomer: “Tot half augustus is hij eigenlijk nog bezig, daarna gaat hij zijn toekomst bekijken.”

PSV lijkt in te zetten op een huurdeal: “Ze willen hem ook wel kopen. Alleen: van de week verschenen er al bedragen van acht miljoen, dat gaat écht niet gebeuren. PSV wil misschien een paar miljoen voor hem betalen, dat vinden ze voor een speler van bijna 31 (De Jong viert op 27 augustus zijn verjaardag, red.) nog verantwoord.”

Een transfer ligt in ieder geval voor de hand: “Hij wil natuurlijk volgend jaar op het WK spelen. En als hij bij Sevilla derde of vierde spits is…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.