‘FC Twente hoopt speler van PSV te kunnen huren’

FC Twente hoopt dit seizoen PSV-rechtsback Shurandy Sambo te kunnen huren. Maar ze zijn niet enige die interesse in hem hebben.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “De Tukkers meldden in Sambo een speler te zien die de selectie een goede impuls kan geven en daarnaast kan de 19-jarige verdediger zichzelf bij verhuur aan de club uit Enschede op het hoogste niveau laten zien. PSV kan er in de toekomst goed mee zijn als hij zich goed ontwikkelt.”

Aanvankelijk sloot PSV verhuur uit, maar inmiddels staat de deur op een kier. Wel is er een voorwaarde: “Sambo moet wel eerst zijn contract in Eindhoven verlengen, dat nu nog loopt tot medio 2022. Een aanbieding daarvoor is eerder al gedaan. Hij wordt gezien als een speler voor de toekomst en lijkt dit seizoen nog niet de aansluiting naar PSV 1 te kunnen maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.