‘PSV aast op 23-jarige Mergim Berisha als vervanger van Donyell Malen’

PSV heeft een spits van Red Bull Salzburg in het vizier. Het gaat om de 23-jarige Mergim Berisha. Met dit nieuws pakt het Eindhovens Dagblad uit.

“PSV heeft de jonge aanvaller Mergim Berisha op de radar gekregen, een spits van Red Bull Salzburg. De 23-jarige belofte maakte eerder deze zomer met Jong Duitsland een goede indruk op het EK en heeft nog maar een contract voor een seizoen bij zijn Oostenrijkse club.”

Daar voegt het medium aan toe: “Oostenrijkse bronnen melden de interesse en stellen ook dat de zaakwaarnemer van Berisha contact heeft gehad met PSV, dat zich deze zomer op meerdere opties beraadt. Door het vertrek van Donyell Malen kan de club een extra aanvaller aantrekken. Ook Luuk de Jong is een van de opties die PSV in portefeuille heeft, al is nog helemaal niet zeker of dat kan lukken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.