‘PSV krijgt miljoenenbod binnen op Pablo Rosario’

Het Franse Olympique Nice zou een bod van vier miljoen euro hebben gedaan op PSV-middenvelder Pablo Rosario. Maar daar neemt PSV geen genoegen mee. De Eindhovenaren zetten in op ‘een marktconform bedrag’, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Een persoonlijk akkoord is het probleem niet. Sterker nog, Rosario is met Nice al rond over een meerjarig contract. Nu is het aan de clubs. Een akkoord over de transfersom is er nog niet, maar ‘de komende uren kunnen al cruciaal worden voor een deal’. Al is het ook niet uitgesloten dat Rosario met PSV op trainingskamp naar Turkije gaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.