‘PSV heeft duidelijke boodschap voor Sevilla’

Donyell Malen lijkt spoedig PSV te gan verruilen voor Borussia Dortmund en als vervanger willen ze Luuk de Jong gaan terughalen. Maar het dreigen moeilijke onderhandelingen te gaan worden.

Op dit moment is De Jong nog herstellende van een knieblessure, die hij opliep tijdens het EK. De kans is groot dat hij daardoor helemaal niet meer in actie komt voor Sevilla. Beide partijen zien een deal met PSV helemaal zitten, maar daar hangt wel een prijskaartje van acht tot tien miljoen euro aan vast.

Volgens AS wil Sevilla een groot deel van de eerdere investering (twaalf miljoen euro in 2019) terug zien te verdienen. Het probleem is alleen dat PSV niet zo ver wil gaan voor de spits. Eind augustus viert de Oranje-international al zijn 31ste verjaardag en daardoor wil de Eindhovense club relatief goedkoop toeslaan.

Sevilla zou zo snel mogelijk duidelijkheid willen omtrent De Jong. Daardoor lijkt het logisch dat de Spaanse club water bij de wijn doet aan de onderhandelingstafel, zeker omdat de spits weinig perspectief heeft bij Sevilla en graag terug wil naar PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.