‘Denzel Dumfries heeft voorkeur voor Internazionale’

Denzel Dumfries zou zijn loopbaan het liefst voortzetten bij Inter Milan. Dit weet de journalist Pasquale Guarro, journalist van Calciomercato te melden.

Dumfries werd vlak voor de EK-start gelinkt aan Everton. De club uit Liverpool is nog altijd geïnteresseerd in de Oranje-international, maar gedurende het eindtoernooi groeide de belangstelling van Inter. Guarro heeft vernomen dat de vleugelverdediger een uitgesproken voorkeur heeft voor de Milanese grootmacht.

De Corriere dello Sport heeft vernomen dat een transfer nog altijd ver weg is. De ‘Nerazzurri’ zien in Dumfries de ideale opvolger voor Achraf Hakimi, maar ondanks het vertrek van laatstgenoemde is de financiële positie nog altijd moeizaam. Een voorstel om hem te huren met een verplichte optie tot koop werd metéén afgewezen door PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.