PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ontving nog geen serieus bod voor Pablo Rosario’

PSV heeft nog geen serieus bod ontvangen voor Pablo Rosario. Hij leek op weg te zijn naar het Franse Nice maar volgens het Eindhovens Dagblad lijkt dit nu toch anders te liggen.

Het bovengenoemde dagblad bericht op zaterdag: “Volgens Franse media zou Pablo Rosario snel een transfer naar Ligue 1-club OGC Nice gaan maken, maar vooralsnog is daar nog niets van gebleken. Bij PSV is niets bekend van een serieus bod van die club.”

“Rosario werd donderdag weliswaar gespot op een vlucht naar Nice, maar het is ook goed mogelijk dat hij bij zaakwaarnemer Mino Raiola op bezoek is geweest”, vervolgt het ED. Wat in ieder geval duidelijk is, is dat Nice op de Nederlandse toer is. Eerder legde de Ligue 1-club Calvin Stengs (AZ) én Justin Kluivert (AS Roma) immers vast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.