PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil Luuk de Jong halen als vervanger van Donyell Malen’

Donyell Malen is hard op weg naar Borussia Dortmund en als vervanger willen de Eindhovenaren Luuk de Jong terughalen. Dortmund gaat akkoord met een investering van dertig miljoen euro, exclusief bonussen. De Oranje-international is zelf al persoonlijk rond en zou dit weekend al medisch gekeurd kunnen worden bij ‘BVB’.

La Colina de Nervión schrijft dat de PSV-rentree van De Jong een stap dichterbij is. Ook Besiktas werd gelinkt aan de kopsterke spits, maar zowel Sevilla als de hoofdrolspeler zelf denkt in Eindhoven de beste deal te kunnen sluiten. Met de Malen-miljoenen lijkt die overstap een kwestie van tijd.

Het Spaanse medium denkt dat Sevilla zo’n tien miljoen euro denkt te verdienen aan De Jong. Eerder circuleerde ook een lager bedrag voor de spits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.