PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil Luckassen graag verkopen en werkt mee aan transfer

PSV wil graag af van Derrick Luckassen. Hij komt niet voor in de plannen van Roger Schmidt en daarom mag hij uitkijken naar een nieuwe werkgever. Volgens het Eindhovens Dagblad is er nog geen club concreet voor de 26-jarige verdediger, maar heeft PSV hem wel al te kennen gegeven dat ze niet met hem verder willen.

Dat betekent dat er voor Luckassen een einde gaat komen aan vier teleurstellende jaren in het Philips Stadion. Alleen in zijn eerste seizoen maakte de Amsterdammer nog regelmatig zijn opwachting en kwam hij tot negentien wedstrijden in de Eredivisie, maar daarna werd hij drie keer verhuurd. Bij Hertha BSC, Anderlecht en Kasimpasa kon Luckassen niet bewijzen waarom hij in de basis zou moeten staan bij PSV.

Dat terwijl de Eindhovenaren in de zomer van 2017 nog vijf miljoen euro aan AZ betaalden om hem over te kunnen nemen. De sterke stopper heeft nog een contract tot medio 2023 in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.